top of page

Kunne du tenke deg og male og tegne?

Det å male er en flott opplevelse, særlig i en hyggelig gruppe. Det krever noe og det beriker masse. Man oppdager verden på nytt...eller på en ny måte. Ikke bare hver gang man maler, men også i måten man ser den på i det daglige.

Å male kan læres med litt innsats - det vet jeg etter mange år med undervisning. Noen er bekymret for at de ikke har tid til å male utenfor kursdagen. Jo mer jo bedre, men en maledag i uka er ganske mye. Det gir utvikling! 
Ikke vær redd for at du ikke kan nok. Snakk med meg så finner vi det nivået som passer for deg. Jeg kjenner ingen som angrer på at de har begynt å male!

På kurset går vi igjennom de temaer som berører det å male. Farger, teknikk, skisse, komposisjon, materiallære, å se osv. Vi maler mest etter fotografi; landskapsmaleri. Det hender det sniker seg inn et stilleben. Oppgavene er tilpasset de forskjellige nivå og gruppene er ikke for store. På nybegynnernivå presenterer jeg de fleste oppgavene, og med økende nivå blir flere oppgaver selvvalgte. Både felles og individuell undervisning er viktig. Kursene holdes i fine lokaler på Teisen, nærmere bestemt i Prost Hallings vei 1.
Det er gode kollektivforbindelser og parkeringsmuligheter. Noen gratisplasser og noe "beboerparkering" med avgiftsparkering etter Oslo kommunes satser og reglement.

Liv Halvorsen - Akvarell av brygge_edite
vinter red_edited.jpg
002 (3)_edited.jpg
bottom of page