top of page

Kveldskurs for nybegynnere

Kurset går over 10 uker, koster kr 4400,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:

Tirsdager 17.9.-3.12.2024 (ikke kurs uke 40 og 45)

Tidspunkt:
Tirsdager 18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 11.9.24

(med forbehold om plass. Pr juli 2 plasser ledig. 

12 stykker i gruppa)

20140530_110140 - Kopi.jpg

Kurset er for både nybegynner og mer øvede. Det lagt opp slik at jeg presenterer tematikk og en oppgave som skal gi praktisk øvelse på begynnelsen av kurskvelden. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver, slik at de kan øve på sitt nivå. Så samles gruppa etter hvert. Jeg følger nøye opp hver enkelt kursdeltaker og jeg vil at du skal gå ut av kurset med mye ny kunnskap. 

 

Vi går igjennom de temaer som er aktuelle for å kunne lage et akvarellbilde. Vi skaper en trygg og god stemning som det er spennende å være i. De fleste kursdeltakerne velger å gå flere kurs. Noen i flere år. Det er rett og slett hyggelig å møtes.

Når du melder deg på sender jeg material-informasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt. Ta gjerne med giroen på kursavgiften for å vise at du går på kurset.

Det er også ei FB-gruppe for elevene for de som vil benytte seg av det. Der kan det postes bilder og det ligger noen videoer. Det er ikke en forutsetning for kurset da det er et fysisk kurs. 

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg.

bottom of page