Kveldskurs for nybegynnere

Kurset går over 10 uker, koster kr 3650,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:
Tirsdag 22.9.-1.12.2020

Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 15.09.2020 (kurset er fullt pr d.d men det er lurt å sette seg på venteliste ved interesse. Noen kan ønske å gi fra seg plassen. Og du vil også være prioritert om du ønsker å gå senere kurs)

(Da koronaen traff oss opprettet jeg ei side på Facebook hvor vi avsluttet vinterkurset. Der la jeg ut oppgaver med bilder, forklaringer og videoer. Kursdeltakerne la ut sine bilder og fikk tips og anbefalinger. Og de heiet på hverandre. Det var gode tilbakemeldinger på denne tjenesten og deltakerne var samstemte i at de ville fortsette til høsten. Selv om tidene fremdeles er usikre. Vi satser på vanlig klasseundervisnng men jeg legger også ut 5 oppgaver på FB utover høstkurset. De kan vi bruke om enkelte deltakere, eller vi samlet, må være hjemme i en periode. I tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsesymptomer. Vi får dette til å fungere! Det viktigste er å holde kunsten i gang!)

Kurset er for både nybegynner og mer øvede. Det lagt opp slik at jeg presenterer tematikk og en oppgave som skal gi praktisk øvelse på begynnelsen av kurskvelden. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver, slik at de kan øve på sitt nivå. Så samles gruppa etter hvert. Jeg følger nøye opp hver enkelt kursdeltaker og jeg vil at du skal gå ut av kurset med mye ny kunnskap. 

Vi går igjennom de temaer som er aktuelle for å kunne lage et akvarellbilde. Jeg er opptatt av å skape en trygg og god stemning som det er spennende å være i. De fleste kursdeltakerne velger å gå flere kurs. Noen i flere år. Det er rett og slett hyggelig å møtes.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.