Kveldskurs for nybegynnere

Kurset går over 10 uker, koster kr 3800,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:
Tirsdag 25.1.-5.4.2022

Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 19.01.2022 (med forbehold om plass)

Kurset er for både nybegynner og mer øvede. Det lagt opp slik at jeg presenterer tematikk og en oppgave som skal gi praktisk øvelse på begynnelsen av kurskvelden. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver, slik at de kan øve på sitt nivå. Så samles gruppa etter hvert. Jeg følger nøye opp hver enkelt kursdeltaker og jeg vil at du skal gå ut av kurset med mye ny kunnskap. 

Vi går igjennom de temaer som er aktuelle for å kunne lage et akvarellbilde. Vi skaper en trygg og god stemning som det er spennende å være i. De fleste kursdeltakerne velger å gå flere kurs. Noen i flere år. Det er rett og slett hyggelig å møtes.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

Nå under pandemien har jeg opprettet ei FB-gruppe for elevene. Der ligger oppgaver, forklaringer og videoer. Jeg gir tilbakemeldinger på gruppa og deltakerne heier på hverandre. Den brukes flittig. Noen deltakere har ikke vært på kursdagene og bare brukt gruppa. Andre har brukt den i tillegg til klasseundervisningen. Tilbakemeldingen på dette tilbudet har vært positiv og det koster ikke ekstra. Ellers forholder vi oss til smittevernreglene på kurset med avstand, grundig rengjøring og at vi holder oss hjemme selv med milde symptomer. 

Høsten 2021 ble mer vanlig ang. mulighet til å møtes. Men jeg fortsetter også nettundervisning. For å ha en backup-plan og fordi jeg også har fått kunder som bor andre steder. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internetttundervisningen tilbake for noe. Og nå har hele landet mulighet til å være med. 

 

På kursstedet er det plass i henhold til smittevernrådene og grundig renhold. Og tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsessymptomer.

20140530_110140 - Kopi.jpg