top of page

Kveldskurs for nybegynnere

Kurset går over 10 uker, koster kr 4200,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:

Tirsdager 23.1.-9.4.2024 (ikke kurs uke 8 og 13)

Tidspunkt:
Tirsdager 18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 16.1.24

(med forbehold om plass.

Pr medio september -23: 6 plasser ledig)

20140530_110140 - Kopi.jpg

Kurset er for både nybegynner og mer øvede. Det lagt opp slik at jeg presenterer tematikk og en oppgave som skal gi praktisk øvelse på begynnelsen av kurskvelden. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver, slik at de kan øve på sitt nivå. Så samles gruppa etter hvert. Jeg følger nøye opp hver enkelt kursdeltaker og jeg vil at du skal gå ut av kurset med mye ny kunnskap. 

 

Vi går igjennom de temaer som er aktuelle for å kunne lage et akvarellbilde. Vi skaper en trygg og god stemning som det er spennende å være i. De fleste kursdeltakerne velger å gå flere kurs. Noen i flere år. Det er rett og slett hyggelig å møtes.

Når du melder deg på sender jeg material-informasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

Under pandemien hadde vi ei FB-gruppe for elevene. Den var en erstatning for fysisk kurs og har vært brukt flittig. Det har til og med vært deltakere fra andre deler av landet. Tilbakemeldingen på dette tilbudet har vært positiv. Jeg legger ikke opp til 'video-undervisning' videre, men fokuserer på fysiske kurs. Men gruppa vil være åpen for å brukes til å dele kunsten og erfaringer både fra meg og fra elever.

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg. Det er et tilbud jeg kan bygge ut ved interesse. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internettundervisningen tilbake for noe.

bottom of page