Dagskurs

Kurset går over 10 uker, koster kr 3700,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:
Onsdag 27.01. - 14.4.2021

Tidspunkt:
11 - 14

Påmeldingsfrist:
19.01.2021 (med forbehold om plass)

(Da koronaen traff oss opprettet jeg ei side på Facebook hvor vi avsluttet vinterkurset. Der la jeg ut oppgaver med bilder, forklaringer og videoer. Kursdeltakerne la ut sine bilder og fikk tips og anbefalinger. Og de heiet på hverandre. Det var gode tilbakemeldinger på denne tjenesten og deltakerne var samstemte i at de ville fortsette til høsten. Og det var vellykket også i høst. Vi satser på vanlig klasseundervisnng men jeg legger også ut 5 oppgaver på FB utover kurset. De kan vi bruke om enkelte deltakere, eller vi samlet, ikke kan møtes på kurs. På kurset er det plass i henhold til smittevernrådene og grundig renhold. Og tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsessymptomer. Vi får dette til, det viktigste er å holde kunsten i gang!)

Alle kan male! Det kan jeg si med ettertrykk etter over 20 herlige år med å lære bort akvarell.

Dagsgruppen er sammensatt av nybegynnere og erfarne malere. Til felles berikelse. Mange fortsetter over flere kurs og det danner seg en hyggelig gruppe som det er en glede å være en del av. Vi liker godt når det kommer nye vi kan ta inn i gjengen.

Kurset består av både felles- og individuell undervisning. De forskjellige nivåer får ulike utfordringer. Nybegynner og litt øvede får oppgaver de skal gjøre og så lære gjennom det. Mer erfarne jobber gjerne med egne prosjekter. Jeg legger stor vekt på å lære bort kunnskap. Det er mye lettere å uttrykke seg selv når man har redskapen til å gjøre det.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.