Dagskurs

Kurset går over 10 uker, koster kr 3800,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:
Onsdag 26.01. -06.04.2022

Tidspunkt:
11 - 14

Påmeldingsfrist:
19.01.2022 (med forbehold om plass)

IMG_0999 – Kopi_edited.jpg

Alle kan male! Det kan jeg si med ettertrykk etter over 20 herlige år med å lære bort akvarell.

Dagsgruppen er sammensatt av nybegynnere og erfarne malere. Til felles berikelse. Mange fortsetter over flere kurs og det danner seg en hyggelig gruppe som det er en glede å være en del av. Vi liker godt når det kommer nye vi kan ta inn i gjengen.

Kurset består av både felles- og individuell undervisning. De forskjellige nivåer får ulike utfordringer. Nybegynner og litt øvede får oppgaver de skal gjøre og så lære gjennom det. Mer erfarne jobber gjerne med egne prosjekter. Jeg legger stor vekt på å lære bort kunnskap. Det er mye lettere å uttrykke seg selv når man har redskapen til å gjøre det.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

Nå under pandemien har jeg opprettet ei FB-gruppe for elevene. Der ligger oppgaver, forklaringer og videoer. Jeg gir tilbakemeldinger på gruppa og deltakerne heier på hverandre. Den brukes flittig. Noen deltakere har ikke vært på kursdagene og bare brukt gruppa. Andre har brukt den i tillegg til klasseundervisningen. Tilbakemeldingen på dette tilbudet har vært positiv og det koster ikke ekstra. Ellers forholder vi oss til smittevernreglene på kurset med avstand, grundig rengjøring og at vi holder oss hjemme selv med milde symptomer. .

Høsten 2021 har det vært mer vanlig ang. mulighet til å møtes. Men jeg fortsetter også nettundervisning uti 2022. For å ha en backup-plan og fordi jeg også har fått kunder som bor andre steder. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internetttundervisningen tilbake for noe. Og nå har hele landet mulighet til å være med. 

 

På kursstedet er det plass i henhold til smittevernrådene og grundig renhold. Og tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsessymptomer.