Dagskurs

Kurset går over 10 uker, koster kr 3750,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:
Onsdag 22.09. - 1.12.2021

Tidspunkt:
11 - 14

Påmeldingsfrist:
14.09.2021 (med forbehold om plass)

Alle kan male! Det kan jeg si med ettertrykk etter over 20 herlige år med å lære bort akvarell.

Dagsgruppen er sammensatt av nybegynnere og erfarne malere. Til felles berikelse. Mange fortsetter over flere kurs og det danner seg en hyggelig gruppe som det er en glede å være en del av. Vi liker godt når det kommer nye vi kan ta inn i gjengen.

Kurset består av både felles- og individuell undervisning. De forskjellige nivåer får ulike utfordringer. Nybegynner og litt øvede får oppgaver de skal gjøre og så lære gjennom det. Mer erfarne jobber gjerne med egne prosjekter. Jeg legger stor vekt på å lære bort kunnskap. Det er mye lettere å uttrykke seg selv når man har redskapen til å gjøre det.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

Da koronaen traff oss mars 2020 opprettet jeg ei side på Facebook hvor vi avsluttet vinterkurset. Der la jeg ut oppgaver med bilder, forklaringer og videoer. Kursdeltakerne la ut sine bilder og fikk tips og anbefalinger. Og heiet på hverandre. Det var svært gode tilbakemeldinger og vi fortsatte med den løsningen høsten 2020 og vintersesongen 2021. Og det har bare blitt bedre og bedre.

Høsten 2021 antar jeg vil bli mer vanlig ang. mulighet til å møtes. Men jeg fortsetter også nettundervisning. For å ha en backup-plan og fordi jeg også har fått kunder som bor andre steder. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internetttundervisningen tilbake for noe. Og nå har hele landet mulighet til å være med. 

 

På kursstedet er det plass i henhold til smittevernrådene og grundig renhold. Og tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsessymptomer.

IMG_0999 – Kopi.JPG