top of page

Dagskurs

Kurset går over 10 uker, koster kr 4400,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:

18.9.24-3.12.24 (ikke kurs uke 40 og 45)


Tidspunkt:
Onsdager 11 - 14

Påmeldingsfrist: 11.9.24
(med forbehold om plass. Medio april 4 av 12 plasser ledig
)

IMG_0999 – Kopi_edited.jpg

Alle kan male! Det kan jeg si med ettertrykk etter over 25 spennende år med å lære bort akvarell.

Dagsgruppen er sammensatt av nybegynnere og erfarne malere. Til felles berikelse. Mange fortsetter over flere kurs og det danner seg en hyggelig gruppe som det er en glede å være en del av. Vi er glade for nye malere vi kan ta inn i gjengen.

Kurset består av både felles- og individuell undervisning. Nybegynnere får egne oppgaver de første gangene så vi kan komme inn i kunsten og jeg kan lære dere å kjenne. Jeg legger stor vekt på å lære bort kunnskap. Det er mye lettere å uttrykke seg selv når man har redskapen til å gjøre det.

 

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen å vise fram. Når du går på kurs gir de fleste 10% rabatt. Et lurt triks er å ta med giroen med kursavgiften som viser at du går på kurs.

 

Det er også ei FB-gruppe for elevene for de som vil benytte seg av det. Der kan det postes bilder og det ligger noen videoer. Det er ikke en forutsetning for kurset da det er et fysisk kurs. 

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg. Det er et tilbud jeg kan bygge ut ved interesse.

bottom of page