top of page

Dagskurs

Kurset går over 10 uker, koster kr 4200,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1.

Neste kurs:

24.1.24-10.4.24 (ikke kurs uke 8 og 13)


Tidspunkt:
Onsdager 11 - 14

Påmeldingsfrist: 16.1.24
(med forbehold om plass.

Pr medio oktober -23: 4 plasser ledig)

IMG_0999 – Kopi_edited.jpg

Alle kan male! Det kan jeg si med ettertrykk etter over 20 herlige år med å lære bort akvarell.

Dagsgruppen er sammensatt av nybegynnere og erfarne malere. Til felles berikelse. Mange fortsetter over flere kurs og det danner seg en hyggelig gruppe som det er en glede å være en del av. Vi liker godt når det kommer nye vi kan ta inn i gjengen.

Kurset består av både felles- og individuell undervisning. De forskjellige nivåer får ulike utfordringer. Nybegynner og litt øvede får oppgaver de skal gjøre og så lære gjennom det. Mer erfarne jobber gjerne med egne prosjekter. Jeg legger stor vekt på å lære bort kunnskap. Det er mye lettere å uttrykke seg selv når man har redskapen til å gjøre det.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

Under pandemien hadde vi ei FB-gruppe for elevene. Den var en erstatning for fysisk kurs og har vært brukt flittig. Det har til og med vært deltakere fra andre deler av landet. Tilbakemeldingen på dette tilbudet har vært positiv. Jeg legger ikke opp til 'video-undervisning' videre, men fokuserer på fysiske kurs. Men gruppa vil være åpen for å brukes til å dele kunsten og erfaringer både fra meg og fra elever.

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg. Det er et tilbud jeg kan bygge ut ved interesse. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internettundervisningen tilbake for noe.

bottom of page