top of page

Kveldskurs for viderekomne

Kurset går over 10 uker, koster kr 4200,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1 (Oslo).

Neste kurs:

Tirsdager 23.1.-9.4.2024 (ikke kurs uke 8 og uke 13)

Tidspunkt:
Tirsdager 18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 16.1.24

(med forbehold om ledig plass.

Pr medio oktober -23: 5 plasser ledig)

20180228_204048 (1).jpg

Kurset er både for nybegynnere og de som har malt før. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver tilpasset forskjellige nivå. Så samles gruppen etterhvert.

Jeg presenterer et tema og en oppgave på begynnelsen av kvelden. Innimellom har deltakerne med seg oppgaver selv. Undervisningen varierer fra fag som trengs for å få til bilder og til tanker om uttrykk og det å uttrykke seg.

Det er en gruppe hvor flere har fulgt flere kurs og det er en fin og inkluderende gruppe å komme inn i. Vi maler, utfordrer oss selv på nye ting, river oss i håret når vi står fast og latteren sitter løst.

På slutten av kvelden går vi igjennom det vi har gjort og deler tanker rundt prosessen. Veldig lærerikt.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt

Under pandemien hadde vi ei FB-gruppe for elevene. Den var en erstatning for fysisk kurs og har vært brukt flittig. Det har til og med vært deltakere fra andre deler av landet. Tilbakemeldingen på dette tilbudet har vært positiv. Jeg legger ikke opp til 'video-undervisning' videre, men fokuserer på fysiske kurs. Men gruppa vil være åpen for å brukes til å dele kunsten og erfaringer både fra meg og fra elever.

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg. Det er et tilbud jeg kan bygge ut ved interesse. Når det gjelder å lære akvarell står ikke internettundervisningen tilbake for noe.

De siste sesongene har jeg arrangert en malegruppe på onsdagskvelder for deltakere som har vært en stund hos meg. Ideen er at kunstspirer som altså har malt hos meg en stund, har mulighet til å fortsette uten vanlig undervisning. Dette er ganske nytt og en av forutsetningene, foruten at det er plass, er at deltakteren har hatt kurs hos meg. Jeg maler i lag med gruppa og gruppa diskuterer problemstillinger når de dukker opp.

bottom of page