Kveldskurs for viderekomne

Kurset går over 10 uker, koster kr 3750,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1 (Oslo).

Neste kurs:
Tirsdag 21.09. - 30.11.2021

Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist:
14.09.2021 (med forbehold om ledig plass)

(Da koronaen traff oss mars 2020 opprettet jeg ei side på Facebook hvor vi avsluttet vinterkurset. Der la jeg ut oppgaver med bilder, forklaringer og videoer. Kursdeltakerne la ut sine bilder og fikk tips og anbefalinger. Og heiet på hverandre. Det var svært gode tilbakemeldinger og deltakerne var samstemte i at de ville fortsette både til høsten og vintersesongen 2021 med denne løsningen. Høsten 2021 antar jeg vil bli mer vanlig ang. mulighet til å møtes. Jeg vurderer likevel å også i høst å holde muligheten for nettundervisning åpen. Når det gjelder å lære akvarell står den ikke tilbake for noe. På kursstedet er det plass i henhold til smittevernrådene og grundig renhold. Og tråd med generelle helseråd må deltakere være hjemme selv med milde forkjølelsessymptomer. Vi fikk dette til, vi holdt kunsten i gang!)

 

Kurset er både for nybegynnere og de som har malt før. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver tilpasset forskjellige nivå. Så samles gruppen etterhvert.

Jeg presenterer et tema og en oppgave på begynnelsen av kvelden. Innimellom har deltakerne med seg oppgaver selv. Undervisningen varierer fra fag som trengs for å få til bilder og til tanker om uttrykk og det å uttrykke seg.

Det er en gruppe hvor flere har fulgt flere kurs og det er en fin og inkluderende gruppe å komme inn i. Vi maler, utfordrer oss selv på nye ting, river oss i håret når vi står fast og latteren sitter løst.

På slutten av kvelden går vi igjennom det vi har gjort og deler tanker rundt prosessen. Veldig lærerikt.

Når du melder deg på sender jeg materialinformasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt.

De siste sesongene har jeg arrangert en malegruppe på onsdagskvelder for deltakere som har vært en stund hos meg. Ideen er at kunstspirer som altså har malt hos meg en stund, har mulighet til å fortsette uten vanlig undervisning. Dette er ganske nytt og en av forutsetningene, foruten at det er plass, er at deltakteren har hatt kurs hos meg. Jeg maler i lag med gruppa og gruppa diskuterer problemstillinger når de evt dukker opp.