top of page

Kveldskurs for viderekomne

Kurset går over 10 uker, koster kr 4400,- og holdes i fine lokaler på Teisen i Prost Hallings vei 1 (Oslo).

Neste kurs:

Tirsdager 17.9.-3.12.2024 (ikke kurs uke 40 og uke 45)

Tidspunkt:
Tirsdager 18:00 - 21:00

Påmeldingsfrist: 11.9.24

(med forbehold om ledig plass. Medio mai 3 plasser ledig.

12 stk i gruppa)

20180228_204048 (1).jpg

Kurset er både for nybegynnere og de som har malt før. De første gangene får nybegynnere og viderekomne forskjellige oppgaver tilpasset forskjellige nivå. Så samles gruppen etterhvert.

Jeg presenterer et tema og en oppgave på begynnelsen av kvelden. Innimellom har deltakerne med seg oppgaver selv. Undervisningen varierer fra fag som trengs for å få til bilder og til tanker om uttrykk og det å uttrykke seg.

Vi går igjennom de temaer som er aktuelle for å kunne lage et akvarellbilde. Vi skaper en trygg og god stemning som det er spennende å være i. De fleste kursdeltakerne velger å gå flere kurs. Noen i flere år. Vi utfordrer oss, river oss i håret og ler i lag. Det er hyggelig å møtes

.

Når du melder deg på sender jeg material-informasjon som du kan ta med i kunsthandelen og vise fram. Si at du får på kurs da gir de fleste 10% rabatt. Ta gjerne med giroen på kursavgiften for å vise at du går på kurset.

På slutten av kvelden går vi igjennom det vi har gjort og deler tanker rundt prosessen. Både lærerikt og inspirerende.

Det er også ei FB-gruppe for elevene for de som vil benytte seg av det. Der kan det postes bilder og det ligger noen videoer. Det er ikke en forutsetning for kurset da det er et fysisk kurs. 

 

Om du likevel skulle være interessert i lang-distanse-undervisning, ta gjerne kontakt med meg. Det er et tilbud jeg kan bygge ut ved interesse.

De siste sesongene har jeg arrangert en malegruppe på onsdagskvelder for deltakere som har vært en stund hos meg. Ideen er at kunstspirer som altså har malt hos meg en stund, har mulighet til å fortsette uten vanlig undervisning. Dette er ganske nytt og en av forutsetningene, foruten at det er plass, er at deltakteren har hatt kurs hos meg. Der maler alle egne motiv. Jeg maler i lag med gruppa og gruppa diskuterer problemstillinger når de dukker opp.

bottom of page