Tilbakemeldinger fra kunder

Hei Liv!

Din evne til å videreføre all din kunnskap til oss elever - innen maleteknikken akvarell, - er inspirerende og på høyeste nivå! Tusen takk for et særdeles lærerikt og hyggelig kurs!

Berit Jersin Stenersen

De to kursene jeg har deltatt på hos Liv har vært både nyttige og interessante. Liv er dyktig i å sannsynliggjøre forhold til farger, form og komposisjon. Hun er flink til å gi både ris og ros slik at vi forstår veien videre.
 

For egen del så har det vært meget nyttig med fargelære - det å blande sine egne fargenyanser og den mulighet det gir. I tillegg vil jeg nevne arbeidet med og betydningen av skissen, som for meg nok har vært den viktigste læring på høstens kurs. Jeg begynner å forstå at det er en fin-fin metode til å lese og forstå motivet før en utformer det endelige bildet.
 

Jeg tror jeg fortsatt har mye å lære av Liv så det blir nok et tredje kurs etter jul.

Bjørg Motzke

Høsten har vært fargerik og strålende både utenfor og inne i Trosterudvillaens malerom.
Vi har tegnet og malt og fått grunnleggende kunnskap og individuelle råd og vurderinger.
Vi har lært mye!

Spesielt er vi glade for at:
- Du er god til å formidle kunnskap, og inspirerer oss med din kunst.
- Du ser hva vi kan få til - roser og veileder når det trengs.
- Du har humor og koker god kaffe. Latteren sitter løst.

Det er morsomt å male med deg Liv og vi blir jo så flinke

Nå gleder vi oss til neste kurs og lysere tider!
Takk for i høst

Randi Olsen, Lieneke Mellerud og Kari R. Rud

Kjære Liv!

Nå trenger høstmørket seg på - det regner og snør. Snart er høstens akvarellkurs med deg slutt for i år og vi vil takke for et flott kurs.

Astrid Grindheim

Kjære Liv!
For ca. fire år siden fikk jeg en merkelig gave av en god venn: et nybegynnerkurs i akvarellmaling! Og jeg som bare kunne tegne strekmenner. Men gaven var gitt fra hjertet, så jeg kunne ikke si nei. Vel, tenkte jeg, jeg går dette kurset og så får det bli med det.
Det ble ikke med bare det ene kurset, og det skyldes deg, Liv. Du påstod hardnakket at alle kan tegne, og at det bare skyldtes en sperre som vi hadde fått. Og jeg vet godt at den sperren fikk jeg allerede i første klasse; frøken visket ut min tegning og viste meg hvordan det egentlig skulle være. Kan det gjøres bedre?

I disse fire årene har jeg kjempet og slåss - ikke med deg, men med meg sjøl; jeg ville at det jeg laget skulle være "perfekt"! Men hva er nå det? Jeg har gått i motbakker og vanskelig terreng, og jeg har flere ganger tenkt å gi opp, men så har du vært der og sannsynligvis sett at jeg kan noe mer enn disse berømmelige strekmennene. Takk for det, Liv!


Jeg skal villig innrømme at jeg øver for lite (det var det med tida, da), og at jeg derfor vil møte mange nye oppoverbakker og utfordringer. Men du har gitt meg mot til å stå på - og jeg kommer ikke til å gi meg så lenge jeg kan holde i en pensel. Bare så du vet det!
Og det har skjedd enda en ting: Jeg viser stolt fram mine bilder til familie og venner (noe plagsomt for dem kanskje, men hyggelig for meg) - det hadde jeg aldri i min villeste fantasi kunnet tro skulle skje!!
 

Liv, du er ikke bare en god pedagog - du er også et hyggelig og godt menneske.
Valget er derfor tatt - regn med meg!

Tore

Hei, jeg heter Lisbet og er elev av Liv Halvorsen, og har vært det i noen år nå.
Jeg vil gjerne si noen ord om henne som lærer i akvarellmaling. Hun er veldig inspirerende, og ser potensialet i alle. På vårt kurs er det stort sett de samme som har gått sammen i mange år. Vi lærer noe nytt hele tiden, og alle får lov til å utvikle seg i sin retning, det er ikke noe press bare oppløftende tilbakemeldinger hele tiden. Det er ikke det at hun ikke sier fra og rettleder, men det er jo bare positivt.

Jeg vil absolutt anbefale hennes kurs hvis du har lyst til å begynne å male. Hilsen fra en meget fornøyd elev!

Lisbet

Please reload